Apriqot

Populära klädmärken

Kläder är något som alltid är roligt, framför allt om man är modeintresserad. Något av det allra roligaste med kläder är att det finns så väldigt många olika spännande märken att välja mellan, vilket vi skall se närmare på här nedan.

fashion show

När man talar om klädmärken är det ganska naturligt att rikta blickarna mot Italien och Frankrike som troligtvis är världens mest kända modeländer. I de bägge länderna hittar man en rad kända klädmärken som ofta betraktas som mycket exklusiva, som till exempel Lacoste, Dior och Chanel, Frankrike samt Versace, Armani och Dolce & Gabbana, Italien.

Även om man kanske inte i första hand förknippar England med kläder så finns det faktiskt en hel del kända engelska klädmärken som till exempel Fred Perry, Ben Sherman samt Barbour. Dessa klädmärken är för den som vill ha stil och klass på sina kläder.

Också i Sverige finns en del klädmärken som blivit populära, och då inte bara i Sverige internationellt. De mest kända exemplen, i alla fall de senaste decennierna är troligtvis Acne, Tiger of Sweden och Cheap Monday.