Apriqot

Trendig i vår

Snart är våren här, vilket är ett utmärkt tillfälle att förnya sin garderob. Vill man vara lite extra trendig i vår följer här nedan några tips.

En av de absolut mest tydliga trenderna i vår är färger, det vill säga vårens kläder, och även skor ska i hög utsträckning vara färgglada, vare sig det handlar om t-shirts, tröjor, kjolar eller klänningar. Pastellfärger, som till exempel himmelsblå eller mintgrön, är något som verkligen kommer att vara hett under de kommande månaderna.

Utöver det kan väl nämnas att byxor ska vara vida och ganska slappa med mycket volym, vilket för övrigt gäller även för vårkappor av olika slag, dock ska vårkapporna för den delen ändå vara tunna. Byxor får bortsett från mycket volym, även ha mycket mönster samt vara i lyxigt material.

Vad gäller kjolar och klänningar av olika slag så ska dessa i vår andas och utstråla exklusivitet samtidigt som de som allting annat ska vara färgglada och gärna sticka ut.

Har man tänkt sig ut och resa till varmare breddgrader kan det vara kul att vara trendig även på semestern. Är det varmt dit man ska är det alltid bra med kläder av det lite tunnare och behagligare slaget. Precis som här hemma är det trendigt med färgglada kläder på semester, som till exempel t-shirts och dylikt i snygga och somriga färger.