Apriqot

Väskor vår/sommar 2014

Äntligen har vädret gått mot varmare grader och det är dags för alla moderiktiga kvinnor och män att stänga dörren till vintergarderoben och att öppna dörren för vårens nyheter och framför allt – vårväskorna.

Trendig väska

Våren bjuder alltid på ljusa och fräscha färger och den här våren är inget undantag. Alla som hängde med i modevisningarnas svängar inför vårens mode vet att det i vår är ljusa färger som gäller. Färger som beige, vitt, ljusrosa och elfenben är stora och de är mycket feminina och fräscha. Det finns mängder av väskor man skulle vilja lägga tassarna på men det är inte allas plånböcker som tillåter det.

Hos både Nelly, Zalando och Boozt hittar man alla sina nya vår- och sommarfavoriter. När man väljer att handla sina väskor på internet har man även möjlighet att pressa priserna. Genom att söka runt på internet har man möjlighet att hitta riktigt bra erbjudanden med rabatter och extrapriser. En sida som erbjuder dessa rabatter och extrapriser är rabatterat.nu. De har arbetat fram bra erbjudanden med både Nelly och Zalando, bland många andra. Något som är perfekt när man är på jakt efter den nya vårväskan.

Många svenskar är intresserade av att ha en designerväska hängandes på sin arm men nästan lika många är det som ryggar tillbaka när de ser prislappen. Damernas värld  har listat 12 designerväskor som inte kostar skjortan. De råder till att jämföra priserna mellan de olika webbutikerna, komma ihåg att om man beställer från ett annat land kan tullavgifter tillkomma och att man ska satsa på en designerväska av klassisk modell. De tipsar om väskor i bland annat marinblått, vinrött och mullvadsgrå från märken som bland annat Michel Michael Kors, Marc by Marc Jacobs och Vivienne Westwood.

För att få fler tips på vilka väskor som är heta och var man kan finna dem kan man kolla in Expressens modeexperttips.